7 Simple Secrets to Totally Rocking Your ondulator de par magic

Parul cret este incantator de atractiv! Există ceva despre acesta treatment rezonează independență și distracție, fileăcându-l cel mai potrivit pentru o zi jucăușă. Buclele nu numai că adaugă volum părului tău, dar ondulator de par te ajută și să ieși din mulțime. Sunt ca un accesoriu treatment adaugă o notă îndrăzneață ansamblului tău.

Cumpărați ondulatoare de păr Ikonic

Știm cu toții că buclele și valurile vor fi pentru totdeauna în pattern - vor reuși întotdeauna să facă o impresie! De la valuri de plajă până la bucle cu panglică, un fier de călcat vă poate ajuta să stilizați o serie de seem-uri. Cu toate acestea, știm cu toții că instrumentele termice vă pot deteriora șuvițele. Astfel, am adus o gamă de ondulatoare și part treatment se împrietenesc cu încuietorile tale! La Ikonic Entire world, avem o echipă de profesioniști specializați în coafură și îngrijirea părului, astfel încât să putem concepe produse pentru ondulator de păr care să nu prezinte inofensivitatea coroanei tale prețioase.

Cum se folosește un aparat de ondulat?

Crearea de bucle superbe poate advertăuga la coeficientul tău glam! Dar, oferirea părului tău de part încrețit poate fi un pic un joc de noroc. Cu toate acestea, nu vă encounterți griji. Cu următoarele sfaturi, vă puteți ondula părul ca un profesionist.

Iată de ce aveți nevoie pentru a vă pregăti părul pentru cleștele de curling :

Începeți cu spălarea bine a părului. Folosiți șamponul și balsamul pentru a minimize crețul.

Aplicați un agent de protecție împotriva căldurii și uscați-vă părul.

Acum, iată ghidul tău pentru a-ți ondula părul folosind un clește pentru curling:

Acum, reglați temperatura mașinii dvs. de curlare a părului, după preferințe.

Împarte părul în three până la 5 secțiuni (în funcție de cât de gros este părul tău). Decupați straturile cele mai de sus pentru a vă asigura că nu vă intră în cale în timp ce curbați secțiunile de jos.

Acum puteți apuca mașina de ondulat și așezați baza acestuia lângă rădăcina secțiunii cu butoiul îndreptat în jos.

Folosind o altă mână, înfășurați o secțiune din păr pe țeavă. Lăsați părul să se încălzească timp de 10 până la 12 secunde și eliberați-l.

Repetați același lucru pentru toate secțiunile.

Cumpărați din colecția noastră largă de mașini profesionale de curling

La Ikonic Earth, am dezvoltat o gamă largă de instrumente pentru curlarea părului, cum ar fi clești, part, baghete și multe altele, ceea ce deal with ca ondularea să fie fileără efort. Produsele noastre pentru ondulator de păr sunt construite luând în considerare mai mulți factori, cum ar fi mobilitatea, confortul și temperatura. De la butoaie până la dimensiunea și forma mânerului, avem pentru dvs. un spectru larg de opțiuni. Deci, ondulați-vă părul și aruncați o vrajă fascinantă cu ondulatoarele noastre de păr ușor de utilizat.

Alegeți cea mai bună baghetă treatment se potrivește cu părul dvs.

Veți găsi o mulțime de opțiuni pentru ondulatoare de păr la Ikonic World, făcute Distinctive pentru diferite tipuri de păr și preferințe. Iată cum puteți cumpăra cel mai bun ondulator de păr pe baza texturii încuietorilor.

Dimensiunea butoiului: avem o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de dimensiunea butoiului - 19 mm, 22 mm, 25 mm, 28 mm și așa mai departe. În funcție de cât de strâns sau de slălittle bit îți plac buclele, poți alege dimensiunea butoiului. Cu cât butoiul este mai mic, cu atât bucla este mai strânsă! În timp ce 28 mm este excelent pentru părul de lungime medie, fetele cu părul mai scurt trebuie să meargă pe butoaie mai mici. Orice lucru mai mare de 28 mm este cel mai potrivit pentru părul lung.

Metal: Tipul de steel pe care https://en.wikipedia.org/wiki/?search=ondulator îl alegeți poate juca un rol imens în aspectul buclelor. Butoaiele acoperite cu ceramică și turmalină sunt cele mai bune pentru părul deteriorat, creț. Ceramica adaugă strălucire, iar turmalina asigură bucle fără daune. Dacă aveți citeste mai multe informatii părul subțire, ar trebui să alegeți mai ales ceramica, deoarece este nevoie de timp pentru a se încălzi, în timp ce turmalina este cea mai bună pentru părul creț. La Ikonic, avem baghete de ondulare a părului, treatment sunt un amestec de turmalină și ceramică, treatment funcționează cel mai bine pentru părul subțire și deteriorat.

Temperatura reglabilă: Diferite tipuri de păr au nevoie de establishedări de căldură diferite. Dacă aveți păr fin, vă puteți ondula părul cu o temperatură minimă, în timp ce părul gros ar putea avea nevoie de căldură variind de la iko320 la four hundred de grade. Evitați bigudiurile fără scară de temperatură!

Buclele sunt frumoase în toate formele și dimensiunile, indiferent dacă sunt valuri de plajă , stil boho , influențate în anii 'ninety , strâns înfășurate sau retro din anii '70 . Și datorită unei game de produse și instrumente de styling , acestea nu au fost niciodată mai ușor de realizat. Cu toate acestea, poate fi greu să știți treatment dintre ele va crea bucla pe care ați avut-o în minte.

De la clești tradiționali de curling la baghete conice și progrese inovatoare, există o mulțime de cele mai bune baghete și clești de curling din industria de frumusețe din care să alegeți, potrivite pentru fiecare buget și tip de păr. Și dacă nu puteți decide ce buclă este cea mai bună pentru dvs., consultați aceste sfaturi geniale pentru coafarea părului creț .

Care este cea mai bună baghetă de curling de cumpărat?

Tipul de instrument de curling pe treatment îl alegeți va determina tipul de buclă pe care îl creați, deci este critical să știți la ce să vă uitați atunci când căutați cea mai bună baghetă de curling. Lățimea butoiului (și dacă este conic sau nu) poate schimba extraordinary efectul finit. Baghetele largi vor crea bucle mai mari și mai libere, deci sunt cele mai bune pentru valurile de plajă , în timp ce coafurile subțiri sunt ideale pentru inele mai strânse. Și vă puteți personaliza și mai mult, alegând între unelte cu o căldură variabilă (scăzută, medie sau înaltă) pentru a se potrivi cel mai bine părului fin sau grosier.

Apoi, există dispozitive de curling netradiționale treatment oferă o varietate de valuri și bucle în moduri noi. Luați Air Wrap Styler al lui Dyson , treatment folosește Efectul Coanda (un principiu al fizicii care are legătură cu fluxul de aer) pentru a înfășura părul în jurul unui butoi și a-l ondula cu căldură relativ scăzută. Apoi, există Babyliss Curl Solution , care aspiră părul într-un butoi rotitor pentru a crea bucle ușoare în câteva secunde. Doar nu uitați spray-ul de protecție împotriva căldurii !